header banner
Default

Traders moeten er rekening mee houden dat de waarde van deze cryptovaluta vanaf nu kan stijgen


Zeldzaam koerspatroon gespot door crypto insiders

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een grondige analyse van avalanche (AVAX), direct uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen AVAX in je bezit? Dat is eigenlijk geweldig nieuws! Deze analyse is namelijk een perfecte kans om je te verdiepen in de kansen van de munt. Onze analisten, experts met een diepgaand begrip van de markt, bestuderen wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun eigen handelsstrategieën met onze community. En dat wordt dagelijks door meer dan 1.000 leden opgepikt.

Avalanche staat bekend als een efficiënt en schaalbaar blockchain-netwerk, een paradijs voor ontwikkelaars van gedecentraliseerde applicaties. Maar let wel, dit artikel bevat geen financieel advies, maar biedt slechts een inkijkje in de overwegingen en plannen van onze analisten.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

VIDEO: 65% stijging voor DEZE Altcoin? | Bitcoin naar $34.000 liquidatie zone? | +Analyse SP500 & DXY
de Bitcoin Consultant

Het team van Crypto Insiders heeft de AVAX koers opnieuw onder de loep genomen en hun analyses in de Premium sectie met de leden gedeeld. Recentelijk deelden ze hierover de volgende inzichten:

“Er is positief nieuws rondom AVAX. De koers heeft, conform onze verwachtingen, het neerwaartse ending diagonal Elliott Wave patroon perfect afgerond. Daarbij zagen we, zoals we in een eerdere analyse voorspeld hadden, een korte daling onder de steunlijn die de koers naar de blauwe zone tussen de $6 en $8 leidde.

Vanuit deze positie hadden we een stijging voorzien en die nu lijkt plaats te vinden. Bij een komende kleine correctie kijken we uit naar een opportuun instapmoment, waarover we in een toekomstige analyse meer zullen delen.”

Deze analyse is op 18 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

VIDEO: DIT LEVEL BEREIKEN EN BITCOIN ZAL FLINK STIJGEN || CRYPTO DEZE WEEK #104
Focuss Op Financiën

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Sources


Article information

Author: Steven Vaughn

Last Updated: 1699348922

Views: 701

Rating: 3.8 / 5 (55 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Steven Vaughn

Birthday: 1967-01-01

Address: 53033 Jonathan Mount Suite 660, Jennaborough, MS 58101

Phone: +4164404082684084

Job: Article Writer

Hobby: Card Games, Camping, Woodworking, DIY Electronics, Astronomy, Painting, Ice Skating

Introduction: My name is Steven Vaughn, I am a intrepid, tenacious, resolute, treasured, venturesome, lively, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.